Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Alle aquarellen die U in de webwinkel ziet zijn door Peer Retera met de hand vervaardigd in de aquarel-techniek (behalve de 'donatie-aquarel', die is van Jopie Retera - Jurriens). Vervolgens worden de schilderijen op hoge resolutie gescand. De reproductie wordt door een hoogwaardige 6 kleuren-printer geprint op speciaal 180 gr aquarel-printpapier. Hierdoor ontstaat een zogenaamde giclee, een op een kunstige manier vervaardigde reproductie
Iedere reproductie krijgt een opvolgend nummer met een maximum oplage van 250 stuks.
Bij het werk ontvangt u een Echtheidsverklaring met het unieke nummer en ondertekend door Peer Retera. Bewaar deze altijd bij de giclee.
De reproducties mogen niet worden gekopieerd. Op alle werken rusten auteurs- en copyrechten © Peer Retera Art 2018 en volgende jaren.

In het echt...

In het echt...

Maar hoe ziet het er nou uit als zo'n aquarel aan je muur hangt. Nou, ongeveer zoals op deze foto. De lijst is heel persoonlijk en daarom laten we het kopen daarvan aan jou over..

Veelgestelde vragen

Categorieën

 • AVG

  Als u iets aanschaft in de webwinkel van PR-A vragen wij uw naam-, adres- en emailgegevens.
  Deze gegevens zijn nodig om het werk naar u te kunnen opsturen en gegevens om eventueel met u te kunnen communiceren. Verder houdt PR-A een registratie bij welke volgnummer van het kunstwerk u heeft aangeschaft. In deze registratie wordt alleen uw naam opgenomen.

  Al deze gegevens blijven in onze administratie zolang de opdracht/levering loopt. Daarna worden uw gegevens niet opgeslagen. Ook worden uw gegevens nooit aan derden doorgegeven.

  Kijk onder aan de website voor de officiele lezing: Privacy Policy

  Heeft u hierover nog vragen en/of opmerkingen kunt u deze richten aan: info@peerretera-art.com
 • Materiaal

  Wat voor lijst u wilt ligt helemaal aan uw eigen smaak. De goedkoopste lijsten vindt u bij de Action, Leen Bakker of Hema. U kunt ook naar een gespecialiseerde lijstenmaker gaan en er een laten maken naar uw eigen wensen.
 • Algemeen

  Ja dat kan. U mailt eerst een foto van het huis. Zoals het huis op de foto staat, zal het ook geschilderd worden. Afhankelijk van het ingeschatte werk, zal eerst een prijs worden afgegeven. Dit bedrag dient op voorhand betaald te worden.
 • Verzending

  Ja, alle verzendingen van reproducties op A4 en/of A3 formaat zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland.
 • Algemeen

  U krijgt dan het origineel in max A3 formaat.
 • Algemeen

  Ja dat kan. Als u de offerte ontvangt voor het maken van de aquarel, ontvangt u tevens de prijs van het maken van de video.
 • Verzending

  Nee, indien U een A4 en/of A3 reproductie heeft besteld gelden de verzendkosten welke staan voor verzending naar het land waar u geleverd wil hebben.
 • Materiaal

  Maak een foto van de schade en mail mij deze. Ik stuur u dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar.
 • Materiaal

  Nee, ik verkoop geen lijsten. Tip: Indien U een lijst koopt hou dan rekening mee dat de lijst ook ruimte heeft voor een eventuele pass-partout.
  A3 wissellijsten (30x42cm) bestaan vrijwel niet. De meeste A3 lijsten zijn 30 x 40. Alle pass-partouts in A3 worden dan ook in 30 x 40 cm aangeleverd.
 • Algemeen

  Ja, dat is mogelijk. Als u aangeeft welk formaat krijgt u eerst een offerte mbt de kosten. Het kan zijn dat als het formaat dusdanig groot is er geen pass-partout geleverd kan worden.
 • Materiaal

  Ja dat kan, alleen hou rekening met een meerprijs. Deze prijs zal u via een email kenbaar worden gemaakt.
 • Algemeen

  In principe mag u de bestelling binnen 5 dagen verwachten indien u in Nederland woont. Mocht het, om welke reden dan ook, langer duren, wordt u via de email hiervan op de hoogte gebracht.
 • Materiaal

  Bestelt u alleen een A3 reproductie zal deze in de standaard A3, 30 x 42 worden aangeleverd. Bestelt u tevens ook een pass-partout, zal de reproductie op de pass-partout worden bevestigd en op 30 x 40 worden aangeleverd.
 • Materiaal

  ja, dat is mogelijk. Geef dan op de mail aan welk formaat u het canvas wil. Gezien een langer productieproces zal de levertijd langer dan 3 dagen zijn.